Vi skal lige have styr på brolægning, og så er det faktisk færdigt…

Ja, som de fleste af jer nok ved, så er vi flyttet til Kolding. Der var ellers dejligt at bo i Vejle, men sådan er det nu engang. Jeg kan rigtig godt lide min nye tilværelse, og derfor er jeg bare rigtig, rigtig glad. Det er dog sådan, at jeg netop har fået gjort huset i stand, men der mangler lige lidt… Det er nemlig noget brolægning i indkørslen. Og når det er færdigt, så er der faktisk ikke flere ting, som der skal laves på huset i den her omgang, og derfor vil jeg bare blive glad.

Nå, ellers sidder jeg og spiser lidt morgenmad, og det kan jeg rigtig godt lide, så det er jo bare godt. Jeg kan så godt lide det, og jeg bliver bare glad, når det er den måde, det hele kører på. Det er helt sikkert. Tror jeg vil gå mig en tur, og så vil jeg ellers gå op og arbejde lidt.