Pokaler behøver ikke koste en bondegård


Alle idrætsforeninger, skoler, fritidsklubber, spejdergrupper etc. har brug for medaljer og pokaler. Medaljer og pokaler er ældgamle måder at vise anerkendelse for folks ekstraordinære præstationer på. Det begrænser sig ikke kun til olympiske lege og worldcup. Også til små lokale idrætskonkurrencer, skoledyst, og endda jubilæer, er de glinsende udmærkelser uundværlige.

Udsigten til en udmærkelse med en medalje eller endda en pokal, er en af de vigtigste motivationer. Det gælder både unge og voksne.

Medaljer bliver også brugt til at anerkende en ekstraordinær civil eller militær indsats. Alle disse  anerkendelser er lige så gamle som vores civilisation.

Det kan rive et hul i idrætsforeningens budget

En typisk idrætsforening i en dansk by har således brug for en konstant forsyning med disse objekter. Stævner er vigtige på mange måder. At vinde stævner mod konkurrerende foreninger giver en bedre placering i ligaer. Det betyder også bedre muligheder for at finde støttekroner.

Også private sponsorer vil hellere støtte en succesfuld forening end en der ikke kan vise resultater. På den måde er pokaler og medaljer en vigtig investering for alle idrætsforeninger. Det er disse belønninger der motiverer atleterne til at give deres bedste. Men som alle investeringer, så koster også pokaler og medaljer penge.

Og det kan godt blive et problem. For pokaler og medaljer er ikke direkte produktive. Deres effekt er svær at måle. Man ved at de er vigtige, men det er svært at sige, præcist hvor vigtige. Og når der skal budgetteres, får de emner der kan beregnes bedst altid fortrinsret.

Pokaler behøver ikke være dyre

Heldigvis er der hjælp at finde. På https://www.billigepokaler.dk/ kan du finde et stort udvalg af de flotteste pokaler og medaljer. Her kan du finde bevis på, at flotte pokaler ikke behøver at være dyre.

Flot skal de jo være. Det er intet mere skuffende for en pokalvinder, at få en pokal der ser billig ud. Så pokaler og medaljer skal helst se værdifulde ud. Men på den anden side, må de heller ikke koste en bondegård. Netop disse to modsætninger finder du forenet på billigepokaler.dk.

Gratis emblemer og mange flere artikler

Når du køber en pokal hos billigeportaler.dk kan du få et aktivitetsemblem på pokalen, helt gratis. Graveringer fås som tilvalg til få kroner. Og alle pokaler kan du få i forskellige størrelser.

Du kan vælge at placere graveringen på selve pokalen eller på et sokkelskilt. Udover billige pokaler finder du også eksklusive pokaler til fordelsagtige priser. Det er pokaler i topkvalitet, når der skal gives en ekstra udmærkelse.

Udover medaljer og pokaler kan du også finde

 • Statuetter til alle mulige sport arter, karate, pistolskydning svømning mfl.
 • Plaketter i glas eller træ
 • jubilæumsmedaljer
 • sølvfade og sølvpletbakker i forskellige størrelser
 • Awards i fx slebet glas eller glasblok awards
 • Lommelærke – nok ikke så godt egnet til idrætsudmærkelser, men udmærket til mange andre, mere hyggelige lejligheder
 • Proptrækker – ditto
 • Flotte æsker i ædeltræ, både til medaljer og til plaketter og andre udmærkelser
 • Identitetsarmbånd
 • Navneskilte i kobber, sølv, guld, og plastic i mange farver
 • Diverse reklameartikler

Vandrepokaler, den mest krævende udmærkelse

Selvfølgelig kan du også finde et stort udvalg af vandrepokaler. Vandrepokaler er meget eftertragtede blandt rigtige idrætsfolk. At vinde en vandrepokal er jo ingen smal sag. Du skal vinde pokalen tre gange i træk for at få den for godt. Vandrepokaler er sjældent til individuelle konkurrencer, men meget populære til klubkonkurrencer.

En vandrepokal får altid en æresplads i klubbens lokaler. En klub der ejer flere vandrepokaler kan med ret være stolt. Ord og historier bliver hurtigt glemt. Men når en klub kan fremvise mange vandrepokaler er det den bedste dokumentation for klubbens succes og traditioner.