Jeg skal ud at kigge på vinduer

Jeg har det godt lige nu, og det er der mange grunde til. Jeg har lige haft fødselsdag, og der fik jeg et gavekort på nogle vinduer, og det har jeg snart tænkt mig, at jeg vil indløse. For det kan jeg rigtig, rigtig godt lide. Det er helt enormt dejligt, og jeg bliver simpelthen så glad, når det er, at det er. Jeg har lige snakket i telefon med mine forældre, der bor i Lem. Jeg bor selv i Skjern, så det var lettere lidt at ringe end at møde op på adressen.

Nå, jeg er ellers lige begyndt at motionere lidt igen, og det er jeg helt enormt glad for, for det er jeg helt vild med. Jeg kan godt sige jer, at jeg bliver flot, når det er, at det er. Det er en ting, som der er helt og aldeles sikkert. Håber, at I har det godt, for jeg har det som blommen i et æg. Et svaneæg.