Hjælp unge med deres ny op startet virksomhed ved brug af venturekapital


Hvordan kom du selv i gang? Hjælp andre i gang med venturekapital

Er du selvstændig erhvervs drivende, så kan du sikkert huske, hvordan det var dengang du selv startede din virksomhed op. Det var sikkert rigtig hårdt og du lagde med garanti en masse ekstra kræfter og timer i din ide og dit hjertebarn. Derfor brænder dit hjerte sikkert for at hjælpe andre unge iværksætter i gang med deres drømme og deres hjertebarn. Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan hjælpe dem. Men en anbefaling vil nok være at gøre brug af venturekapital, hvilket der er flere gode grunde til. Hvilket du kan læse mere om her: http://kielberg.com/erhverv/venture-capital-private-equity/

Først vil der blive nævnt de gode grunde set for den person, som du vælger at investere i igennem venturekapital.

  • Det er en mere sikker både for den kommende erhvervs drivende at komme i gang på
  • Den kommende erhvervs drivende vil ende med en større egenkapital, hvilket vil give personen et bedre fodfeste
  • Den kommende erhvervs drivende vil ikke være afhængig af selv at skulle fremskaffe pengene

 

Så tænker du måske, det lyder da rigtig godt for den person eller personer, som du vælger at investere i igennem venturekapital. Men hvad har det så af betydning for dig som indskyder. Kan der virkeligt være noget positivt tilbage og hvis det er, hvordan kan det så ramme dig. Der vil nu blive nævnt nogle af de mange positive ting der er ved venturekapital for den der er indskyderen.

 

  • Du bestemmer selv, hvor meget du vælger at skyde i projektet
  • Du for en aktie andel i projektet
  • Den aktie andel du får i projektet, kan du vælge at gøre med, hvad du vil. Du kan beholde den eller sælge den for et højre bud end det beløb, som du har lagt i virksomheden igennem venturekapital.
  • Du kan trække dele fra i skat, når du har aktier

 

Der er faktisk ikke noget negativt at sige om brugen af venturekapital. Der vil selvfølgelig altid være en risici, men det vil der være med alle de forskellige muligheder der er for at skyde penge i unge frisk selvstændige virksomheder. Men som du sikkert selv husker fra dengang du selv startede op, så har man brug for nogle der tror på en, og som gerne vil hjælpe en i gang.

 

Er det muligt at være flere om en venturekapital

Har du måske ikke lyst eller alle midlerne til selv at skyde det finansieret ønske ind i den kommende virksomhed, så kan man også med venturekapital, være flere der går sammen, hvilket er super smart, på den måde vil man have flere sparrings partner, hvilket altid kan komme en til gavn. Så skal man bare huske på, at man skal dele aktierne i mellem sig og en god ide at er gøre det ud fra det indskudte kapital. Så den der har skudt mest ind for også mest i aktier.