Drømmer du også om at være coach


Hvis du drømmer om at arbejde med mennesker og hjælpe dem til at udvikle deres fulde potentiale, så skal du tage coachuddannelse. Med coach uddannelsen så lære du at hjælpe andre mennesker til at forandre deres liv og øge deres livsglæde- og kvalitet. Det er ikke noget der sker fra den ene dag til den anden. Det er en proces – en proces hvor du fungerer som vejleder, hjælper, mentor og støtte. Derfor er det vigtigt som coach at du har de helt rigtige redskaber. Så du ved, hvordan du griber de forskellige situationer an.

 

Som coach er du med til at forandre og forbedrer livet for andre mennesker. Det er din passion for at tage uddannelsen. Du vil gøre en synlig forskel for andre mennesker. Det er din drivkraft.

 

En uddannelse med høj faglighed

Som coach er det vigtigt, at du får en uddannelse der er godkendt. Det er vigtigt at du tager din uddannelse et sted, der er godkendt af verdens uafhængige coach-organisation, ICF (The International Coach Federation).

 

Med en uddannelse der vægter faglighed bliver du – uanset din baggrund og erfaring behandlet ens og du får en personlig coach, der følger din udvikling. Den personlige coach skal igennem uddannelsen sikre, at du får den støtte undervejs, som du føler der er behov for. Således sikres din udvikling bedst muligt. Du udvikler dig på dit eget tempo. Dette er bedst for at styrke din udvikling optimalt.

 

Hvis du ikke vil være coach, men synes det her lyder interessant, så kan du alligevel tage uddannelsen. Uddannelsen vil nemlig styrke din kommunikation, dine mellem menneskelige interaktioner samt dit personlige lederskab. Det betyder at denne uddannelse kan du også bruge som efteruddannelse, hvis du drømmer om at være leder en dag.