Der kommer en maler og tager sig af huset

Jeg har kontakt til en maler, som der kommer og maler huset inden så længe. Altså, ikke i dag, men indenfor en overskuelig fremtid, og jeg glæder mig, for jeg tror virkelig, at det nok skal blive godt. Det er noget, som jeg tit tænker på, for det er virkelig ved at være på høje tid, at der bliver gjort noget ved huset her, hvor jeg bor. Det ligger i Hvidovre, og vi er flyttet fra Søborg for et par år siden. Eller det er ved at være mange år siden. Ligger børnebyen stadig derude egentlig? Det kunne da være meget sjovt at finde ud af.

Håber, at I kan svare på mit spørgsmål, og så vil jeg glæde mig til, at vi ses herinde igen, for jeg kan godt lide, når folk skriver til mig – og det bliver jeg rigtig glad af. Vi ses. Hav det rigtig, rigtig godt. Hej så længe.