Naturgas – hvad nytte gør det?

 

Hej. Jeg støder tit på ordet naturgas, men jeg er lidt i tvivl om, hvad det betyder? Altså, det siger jo sig selv, men hvordan anvendes det i en husholdning. Er der nogle af jer herinde, der har noget svar på det? Så må I nemlig meget gerne skrive til mig, da jeg så kan finde ud af det.

Tror jeg vil finde mig et eller andet lækkert, som jeg kan spise, for jeg har virkelig lyst til noget. Nogle lakridser eller noget i den stil, men jeg er lidt i tvivl om, om det er en god idé, for jeg har ikke lige så mange penge, men det er jo snart tid til at jeg får løn, og jeg har noget pant stående, som jeg tænker, at jeg kan ofre på det. Det ville være dejligt, og jeg ville få tilfredsstillet den der lækkersultensfornemmelse, eller hvad man nu går rundt og kalder det. Vi ses snart igen. Skal til Brande i morgen forresten, og jeg kører fra Ikast kl 9, hvis nogle vil med.