Gør brug af DISCanalyse og


DISCanalyse kan hjælpe din virksomhed

Er du selvstændig erhvervs drivende og gerne vil have din virksomhed vækster? Ja, så er du ikke den eneste der har det sådan. Sådanne ønsker og forhåbninger har næsten alle selvstændige erhvervs drivende ejer. Men som du sikkert allerede ved så er der flere måder, hvorpå at din virksomhed kan vækste på. Men en af dem, som de fleste glemmer er igennem godt personale, for uden dette element, så er der ikke noget til at drive virksomheden rundt. Men det er vigtig, at du får så meget som muligt ud af dit personale, hvilket du bland andet kan gøre med DISCanalyse.

audience-828584_960_720

Så tænker du måske, hvad er DISCanalyse http://www.discanalyse.dk? Det er en teori der kom til 1928 af en forsker ved navn Marstons og den bygger på personanalyse. DISCanalyse som så er en personanalyse kan hjælpe dig både til at finde de rigtige medarbejder, når du skal ansætte ny. Men den kan også hjælpe dig med dine nuværende medarbejder. Starter vi med de nye medarbejder, så kan du igennem DISCanalyse lave en personanalyse af dem, på den måde kan du få et indblik i, hvilken type de er, og så kan du sammenligne resultat med dine ønsket formelle kultur du gerne vil have i din virksomhed samt den kultur der er i din virksomhed. På den måde kan du se om personen passer ind. Ved at lave DISCanalyse på dine nuværende medarbejder kan du analysere dig frem til om den pågældende medarbejder er på den rigtige hylde. Hvilket er super smart.

Find den helt rigtige DISC profil typer

Ved at have de helt rigtige DISC profil typer i din virksomhed kan det være med til at øge vækst for dig som virksomheds ejer http://www.discanalyse.dk/disc-profil. De to ting gør hånd i hånd. Det er vigtigt for en hver virksomhed, at der er ansat medarbejder, som brænder for at gøre en forskel for virksomheden. Denne forskel på ske på flere forskellige planer. Det behøver ikke være en forskel i forbindelse med at gøre kundens dag uforglemmelige, men det kan også være en forskel i forbindelse med at varelageret er i orden samt rent og pænt. Her er der blandet en DISC profil typer forskel på to personer. En der ønsker at ændre kundens liv positivt og en anden der gerne vil have ordentlige forhold for sine kollegaer. Her er det vigtig, at den medarbejder der gerne vil holde orden ikke går ude ved kunderne, da det ikke er det personen brænder for.

 

Den anden person, som brænder for at hjælpe kunderne og gøre en forskel på dette punkt, skal så ikke gemmes væk på lageret. Hvis medarbejderne ikke er på deres rette hylde, så udvikler de sig heller ikke, og det er ikke med til at skabe motivation for dem. Uden denne motivation, så får virksomheden heller ikke gavn af dem, hvilket ikke er med til at øge omsætningen og skabe vækst.