Galleri Mynewart.dk sælger plakater og malerier


Grafiske plakater og moderne malerier er in i de danske hjem. Galleriet Mynewart.dk oplevet stor succes i disse dage.

Mangler du en flot plakat til at hænge ovenover sengen, eller måske et stort abstrakt maleri over skænken inde i stuen? Så kan du med fordel aflægge online galleriet Mynewart.dk et besøg. Galleriet har et stort og varierende udvalg af moderne kunst til hjemmet – i form af grafiske plakater og håndmalede oliemalerier. Begge dele henholdsvis malet af og designet af passionerede udenlandske kunstnere og grafiske designere.

I modsætning til det traditionelle galleri i Danmark, er priserne hos Mynewat.dk dog i en helt anden boldgade. Priserne er nemlig grunden til, at galleriet i 2016 åbnede sine døre. Galleriet en nemlig en modpol til de traditionelle gallerier hvad angår priserne. Hos Mynewart.dk kan du nemlig finde dit næste flotte og abstrakte malerier, eller din næste grafiske plakat til en ganske favorabel pris, der ligger langt under hvad man normalt ser. Dette er også grunden til, at galleriet på kort tid har oplevet stor succes.

Plakater eller malerier til hjemmet?

Der er ingen tvivl om, at der skal kunst på væggene i ens hjem, hvis man ønsker en personligt og moderne bolig. Valget kan dog være svært at tage – skal der være få eller mange farver, skal det være abstrakt kunst eller med et motiv, og slutteligt – skal det være malerier, plakater eller måske begge dele?

Svarene på ovenstående spørgsmål er desværre ikke sådan lige til. Det meste afhænger helt og aldeles af ens egne præferencer. Man kan sagtens indrette sit hjem kun med malerier, kun med plakater eller en kombination af begge dele. Ligesådan kan man have kunst med mange farver og med få farver. Dette er i bund og grund noget som man skal gøre op med sig selv.

En ting man dog kan have i baghovedet når valget skal tages er følgende: Hvis man har indrettet sit hjem med i en meget moderne facon, med designmøbler og lamper, og det hele ligner noget fra et boligmagasin, ja så vil nogle abstrakte malerier eller minimalistiske plakater måske ikke være helt af vejen.

Hvis ens hjem bærer præg af meget få farver kan man med fordel vælge et maleri eller en plakat, der sprudler med mange farver – og modsat, har man i forvejen en god sjat farver i sin indretning, kan man med fordel opnå en bedre harmoni med et lidt mere sparsomt valg af farver.

Uanset om du ønsker malerier eller plakater kan du med fordel tage et kig på det store udvalg hos Galleri Mynewart.dk.

Beskyt dit indbo, dine malerier og dine plakater med en alarm

Hvis du er husejer og ikke allerede har investeret i et alarmsystem, bør du måske overveje dette. I dagens Danmark sker der rigtig mange indbrud. En af måderne hvorpå man kan gå under radaren hos tyveknægtene er ved at investere i et alarmsystem. At have el alarm forhindrer ikke indbrud, men risikoen bliver væsentlig nedsat – og det er påvist.

Man kan købe alarmer og sikringsudstyr mange steder – et af dem er det sydjyske sikringsfirma ved navn Sydalarm.dk. Hos Sydalarm.dk har du mulighed for at vælge med et stort udvalg af alarmer, tilbehør til alarmer og videoovervågning, og alt sammen kommer uden abonnement, hvilket er en klar økonomisk fordel.

Besøg derfor Sydalarm.dk hvis du ønsker at sikre dit hjem, dine malerier og dine plakater imod ubudne gæster.