Burde jeg tage et lån uten sikkerhet?

Jeg kan ikke helt besluttet mig for, om jeg skal tage et lån uten sikkerhet? Der er nogle ting der taler for, og der er nogle, der taler imod, men faktum er, at jeg ikke har nogle penge lige nu, så jeg har virkelig brug for en eller anden form for økonomisk håndsrækning, da jeg ellers ikke har mulighed for at få mig noget mad og andet i den stil, og derfor bliver jeg jo nødt til at få nogle penge.

Jeg har kigget mig omkring efter andre løsninger, men det er sådan, at jeg er endt med at stå i dette dilemma; skal jeg skralde resten af måneden – eller skal jeg låne penge? Og med skralde mener jeg det der med, at man finder nogle skraldecontainere hos supermarkeder, hvor man lige snupper det, som de har smidt ud i løbet af dagen. Hav det godt. Og vi ses.