Dagens horoskop i et moderne samfund

Det er sikkert et spørgsmål, som man derude går og tænker på. Hvordan kan jeg få tilpasset det, at læse dagens horoskop med mit liv i et moderne samfund. Og det kan jeg let svare på, for jeg er en ud af rigtig mange, der lever en hektisk tilværelse med masser af udfordring i min hverdag. dagens horoskop er blot en ud af mange ting, jeg lader mig påvirke af gennem min dagligdag. Jeg lægger ikke særlig meget i det, må jeg indrømme – men efter at have læst det, hjælper det mig med at angribe en masse emner, der er aktuelle og relevante for mig. Det kan omhandle kærlighed, mit arbejde, min familie eller mit forhold til mine venner. Det er let at bebrejde dagens horoskop alskens ulykke, men sådan gør jeg ikke. Jeg ved vel godt inderst inde, at det ikke er mere end nogle knap så nøjagtige læsninger og tydninger af himmel billedet, men når det så er sagt, e der vel en grund til at horoskoptydning i hele taget findes. Min mand plejer at fortælle mig, at jeg skal tage det med et gran salt – og det er lige netop det jeg gør. Jeg tager den med ro – og hvis man bare gør det, er det slet ikke noget problem, at fungere normalt i et moderne samfund og læse dagens horoskop samtidig.

Læser dagens horoskop på svensk

Min far er fra Sverige og derfor har jeg valgt at ære hans aner og læse dagens horoskop på svensk. Det gør jeg forskellige steder, men primært benytter jeg de gængse ugeblade og meget gerne denne hjemmeside http://horoskoptid.se/dagens-horoskop/.

Her fortæller de en masse om dit stjernetegn og du kan også læse en masse andre horoskoper derinde. Dog er det for mig mest dagens horoskop, der er interessant. Jegb har nemlig fundet ud af, at ugens horoskop ikke altid hænger sammen med det, der står i dagens horoskop. Og dermed kan jeg vel lige så godt holde op med at læse et af dem. For at skabe ekstra spænding i hverdagen, har jeg valgt at sløjfe ugens, for så holder jeg mig selv skarp hver dag ved kun at læse dagens horoskop.

 

At jeg læser horoskoper er ikke noget, jeg går rundt og skilter med. Jeg har siden barnsben været en meget genert type, som aldrig rigtig har fundet min plads i livet. Dette er der vel flere årsager til, men en af de største er, at min far kun sjældent var hjemme. Hver gang han tog tilbage til Sverige for at arbejde eller jobba, som det hedder sig på svensk, var jeg eterladt med min mor og min lillebror, Emilio. Min mor havde faktisk valgt at give ham det spansk klingende navn, fordi hun havde læst i dagens horoskop, at det ville være en god idé. Min lillebror er født i løvens tegn og dermed er han den fødte leder, siges det. Nu sidder han og tjener penge på at spille computerspil og det er noget, han live streamer til folk hele verden over. Han er en af de bedste til f.eks. Counter Strike og han er tilfreds med sit liv. Nå, jeg kom fra, at jeg altid var lidt genert, og det skyldes formentlig, at min far var bortrejst og at jeg altid har følt, at jeg stod i skyggen af min lillebror, der på en eller anden måde altid har haft succes med alt det, han tager sig til. Dermed blev jeg genert. Jeg blev ham, der stod i baggrunden på billeder og altid tiede stille til familie fødselsdage osv. Det er ved at ændre sig nu, men det er vel sagtens også på høje tid. Jeg begyndte at læse dagens horoskop for en snes år siden og siden da, er jeg blevet mere udadvendt og jeg har endda lært at tale åbent i plenum, hvilket jeg aldrig ville turde førhen. Dette er et skridt i den rigtige retning for mig. Min talepædagog har fortalt mig, at jeg bare skal fortsætte med at læse dagens horoskop, hvis jeg føler at det giver mig ekstra mod og øger min selvsikkerhed. Og det gør det – så jeg fortsætter!

Hvis man virkelig prøver at dykke ned i sit stjernetegn og læser dagens horoskop, kan man finde ud af så mange ting om sig selv. Jeg troede ikke, at dagens horoskop kunne lære mig at kende mig selv bedre, men det forstår jeg nu, at det kan. Til alle jer andre, som også har haft en svær opvækst med dårlig selvtillid og andre skavanker, kan jeg kun anbefale, at I giver det en chance. dagens horoskop er så meget mere end blot en masse bogstaver på et stykke papir eller en computer skærm. Det er noget, der kan rette op på de svagheder, I har inden i jer selv og dermed indgår dagens horoskop I selve jer selv. I kan blive det, og det kan blive jer – hvis bare I tør gribe ud efter det. Der er intet i vejen for at bede om hjælp. Det har jeg selv gjort op til flere gange i mit liv. Jeg kan med sikkehed sige, at det hele har haft et positivt anslag på min personlighed og det kan alle andre omkring mig også mærke. Forestil je hvor meget I kan ændre ved blot at kigge indad og gøre jer nye overvejelser en gang imellem. Det er helt absurd, så stor en forskel det kan gøre.

Som det moderne menneske jeg er, må jeg fastslå følgende: Dagens horoskop har hjulpet mig til at blive et moderne menneske og det er ikke noget, som jeg kan forklare yderligere. Det er små ting, der bliver rettet til i vores sind og sjæl, som der gør forskellen. Vi går alle rundt og tror, at vi selv ved bedst og den slags – men i sidste ende handler det om ydmyghed og om at åbne sig for forandring. Jeg mener det var en af de asiatiske guder, der netop sagde, at man selv blot er et hylster, der bærer noget smuklt med sig. Vores opgave ligger dermed i at få åbnet op for hylsteret, hvilket kan være utrolig svært. Vi er bange for at lade folk se os inden i, men hvis det er det, der skal til – så synes jeg bare, at vi alle bør nå det punkt i livet, hvor vi åbner os og er ærlige over for hinanden. Hvis du føler det samme som mig, er du godt på vej til at blive et bedre menneske.